Bulgarian English Romanian Russian

welcome

Relaxiram.com е уникална концепция за уюта и топлината в дома, за обичта и грижата към него, към любимите хора и към самите себе си. Това е зоната на стила, красотата и функционалността.

Представи си, че можеш да имаш собствен домашен СПА център или басейн, при това само за ден! ...Че стоиш в цъфтящата си градина, която сам си аранжирал и поддържаш. Или баня, като от филм и за реалността й напомня само мекия допир на изящна памучна кърпа.

Това, което ни отличава от всички останали е грижата – ние не продаваме некачествени стоки, които не познаваме. Повечето от продуктите в Relaxiram.com са налични само при нас, като директен вносител и не могат да бъдат открити в безброй български сайтове. В случай, че не можеш да се справиш с инсталацията на някой продукт, ние разполагаме със специалисти, които ще го направят вместо теб.

Добре дошъл в нашия свят...

 

Хибриден уплътнител webertec, бял - 600 мл

Array
Продажна цена 13,47 лв
Хибриден уплътнител webertec, бял, за всякакви материали и условия на работа, бързо засъхване, антибактериален, опаковка: 600 мл;
Описание

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

webertec Хибриден уплътнител е еднокомпонентно еластично лепило-уплътнител на хибридна полимер основа без добавени силикони, изоцианати, разтворители и без миризма. Създава много добро слепване и притежава възможност да се боядисва с акрилни бои. Много добре прилепва към повечето строителни материали като алуминий, поцинкована стомана, мед, стъкло, ПВЦ, бетон, дърво, тухли и към мокри повърхности. Подходящо е за преместваеми материали, подвижни фуги и неравни повърхности. Притежава отлична устойчивост на UV лъчи, износване, атмосферни и химически влияния.

Основните приложения на продукта са:

  • Външна и вътрешна употреба.
  • Създаване на постоянни връзки и запечатване на повърхности, които се разширяват, свиват или се движат, поради условията на околната среда с до 12,5%.
  • Изолация и запечатване на връзки и повърхности.
  • Изолация и звукоизолация на оборудване в областта на вентилацията, канализацията, в автомобилостроенето, както и за аудио техника.
  • Изглаждане и изолация на подови и панелни фуги. Усилване на винтови съединения.

 

СРОК НА ГОДНОСТ И СЪХРАНЕНИЕ:

Гарантирано време на годност 12 месеца, считано от датата на производство, ако се съхранява в затворена оригинална опаковка на сухо място при температури от + 5° C до + 30° C. 
 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: 

Време за оформяне на коричка
Време за съхнене
Плътност
Идентична твърдост скала A (Shore A)*
Способност за подвижност*
Скъсване при разтегляне*
Еластично възстановяване*
Модул на еластичност при 100% разтегляне*
Издръжливост на опън*
Температурна устойчивост след изсъхване*
10-15 мин
2,5-3 mm на 24 часа
1,55±0,05 g/cm³
50±5
12,5%
125±5%
≥40%
1,9 N/mm2
2,0 N/mm2
-40˚C до +80˚C

*Параметри на изсъхналия продукт

 

ОПАКОВКА:

Алуминиево фолио 600 мл.

 

 

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт