Bulgarian English Romanian Russian

welcome

Relaxiram.com е уникална концепция за уюта и топлината в дома, за обичта и грижата към него, към любимите хора и към самите себе си. Това е зоната на стила, красотата и функционалността.

Представи си, че можеш да имаш собствен домашен СПА център или басейн, при това само за ден! ...Че стоиш в цъфтящата си градина, която сам си аранжирал и поддържаш. Или баня, като от филм и за реалността й напомня само мекия допир на изящна памучна кърпа.

Това, което ни отличава от всички останали е грижата – ние не продаваме некачествени стоки, които не познаваме. Повечето от продуктите в Relaxiram.com са налични само при нас, като директен вносител и не могат да бъдат открити в безброй български сайтове. В случай, че не можеш да се справиш с инсталацията на някой продукт, ние разполагаме със специалисти, които ще го направят вместо теб.

Добре дошъл в нашия свят...

 

Робот Dolphin Dynamic Plus

Array
Базова цена с данък 3910,00 лв
Продажна цена 3520,00 лв
Напълно автоматизиран професионален робот Dolphin Ultra за почистване на дъното на всички видове басейни с дължина до 12 м;
Описание

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Цикъл на почистване:
Филтрационна способност:
Скорост на движение:
Почистваща скорост:
Обем на филтрираната вода:
Ширина на почистващата лента:
Филтърна площ:
Препоръчителна температура на водата:
Дължина на кабела:
Възможност за почистване на стените:
Дистанционно управление:
Първично напрежение:
Вторично напрежение:
Тегло без кабел:
настройващ се
50 μm
900 м/час
350 м2/час
18 м3/час
380 мм
0,775 м2
от 18 до 32 °С
18 м
Да
Да
230 V
29 V
10,70 кг

ОПИСАНИЕ:

Роботите Dolphin са произведени от най-реномирания световен производител на роботи за почистване на басейни - израелската компания Maytronics.

Роботът Dolphin Ultra е предназначен за почистване на дъното и стените на басейни с максимална дължина 12 метра. Висока филтрационна способност от 50μm, филтрира до 18 м3час, чисти, както плоски, така и наклонени повърхности по дъното и стените на басейна.

Роботът е изключително лесен за поддръжка и управление. При поставянето му в басейна, той се задейства автоматично. Вграденият микропроцесор Ви позволява да изберете най-подходящия режим за формата и големината на Вашия басейн.  Той има разширени софтуерни възможности за самопрограмиране и за кратко време "се научава" да избера такъв цикъл на почистване, който да бъде най-подходящ за формата и размера на Вашия басейн. Роботът почиства не само плоски повърхности, но и стените на над нивото на водата.
Можете също да изберете програмата за почистване Waterline, която е насочена към почистване на стените около нивото на водата или програмата Ultraclean за интензивно и ефективно почистване на много замърсени басейни. Роботът има с усъвършенствана версия на трансформатора със сензор за пълна филтърна торба и кабел с въртяща се ос за предотвратяване на заплитането.
Роботът е снабден с дистанционно управление, което дава възможност да се прекъсне автоматично цикъла почистване при затруднение поради наличието на твърде големи замърсявания.
След приключването на почистващия цикъл, роботът автоматично спира без Ваша намеса и се обръща.

За този модел могат да се купят допълнително четки Wonderbrush, които са предназначени за почистване на басейни с много гладка повърхност, като керамични или от стълопласт.

Комплектът включва напълно автоматизиран робот Dolphin Супер, практична стойка за лесно съхранение и кабел.

Производител: Maytronics - Израел

 

 

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт