Bulgarian English Romanian Russian

welcome

Relaxiram.com е уникална концепция за уюта и топлината в дома, за обичта и грижата към него, към любимите хора и към самите себе си. Това е зоната на стила, красотата и функционалността.

Представи си, че можеш да имаш собствен домашен СПА център или басейн, при това само за ден! ...Че стоиш в цъфтящата си градина, която сам си аранжирал и поддържаш. Или баня, като от филм и за реалността й напомня само мекия допир на изящна памучна кърпа.

Това, което ни отличава от всички останали е грижата – ние не продаваме некачествени стоки, които не познаваме. Повечето от продуктите в Relaxiram.com са налични само при нас, като директен вносител и не могат да бъдат открити в безброй български сайтове. В случай, че не можеш да се справиш с инсталацията на някой продукт, ние разполагаме със специалисти, които ще го направят вместо теб.

Добре дошъл в нашия свят...

 

poias-force
poias-force-2
poias-force-3
poias-force-5

Голям пояс Hydro Force

Array
Базова цена с данък 22,50 лв
Продажна цена 16,60 лв
Голям надуваем пояс за релаксация Bestway Hydro Force с диаметър 119 см;
Описание

Надуваем пояс-кресло с диаметър 119 см. Поясът има удобна ектра широка възглавница и място за поставяне на чаша/бутилка. Продуктът е произведен от 0,22 мм високачествен винил и в ключва комплект за поправка, при евентуално спукване.

Подходящ за възрастни до 90 кг и деца над 10 години.

 

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт