Bulgarian English Romanian Russian

welcome

Relaxiram.com е уникална концепция за уюта и топлината в дома, за обичта и грижата към него, към любимите хора и към самите себе си. Това е зоната на стила, красотата и функционалността.

Представи си, че можеш да имаш собствен домашен СПА център или басейн, при това само за ден! ...Че стоиш в цъфтящата си градина, която сам си аранжирал и поддържаш. Или баня, като от филм и за реалността й напомня само мекия допир на изящна памучна кърпа.

Това, което ни отличава от всички останали е грижата – ние не продаваме некачествени стоки, които не познаваме. Повечето от продуктите в Relaxiram.com са налични само при нас, като директен вносител и не могат да бъдат открити в безброй български сайтове. В случай, че не можеш да се справиш с инсталацията на някой продукт, ние разполагаме със специалисти, които ще го направят вместо теб.

Добре дошъл в нашия свят...

 

Порцеланов бордов външен ъгъл Cobalt Striped

Array
Продажна цена 28,98 лв
Размер
Порцеланов бордови външен ъгъл Cobalt Striped в два размера: 12.00 х 24.50 см и 24.50 х 24.50 см;
Описание

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

Бордови вътрешен ъгъл, направен от 100% чист и качествен порцелан в комбинация от коблатово син и натурално бял цвят. Елементът се полага в ъглите около преливната система на басейна на първа линия в последователност: басейн - бордова плочка или ъгъл - антиплизгаща се плочка или ъгъл. Порцеланът е перфектен материал за облицовка около басейна, тъй като не поглъща вода, устойчив е на студ, слънцегреене, вредното влияние на използваните за поддръжка на басейна препарати.

Деликатния релеф на плочката придава едновременно елегантен изглед и относителна защита срещу плъзгане.

Посочената цена е за 1 бр. с рамери: 12.00 х 12.00 см или 24.50 х 24.50 см.

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт