Bulgarian English Romanian Russian

welcome

Relaxiram.com е уникална концепция за уюта и топлината в дома, за обичта и грижата към него, към любимите хора и към самите себе си. Това е зоната на стила, красотата и функционалността.

Представи си, че можеш да имаш собствен домашен СПА център или басейн, при това само за ден! ...Че стоиш в цъфтящата си градина, която сам си аранжирал и поддържаш. Или баня, като от филм и за реалността й напомня само мекия допир на изящна памучна кърпа.

Това, което ни отличава от всички останали е грижата – ние не продаваме некачествени стоки, които не познаваме. Повечето от продуктите в Relaxiram.com са налични само при нас, като директен вносител и не могат да бъдат открити в безброй български сайтове. В случай, че не можеш да се справиш с инсталацията на някой продукт, ние разполагаме със специалисти, които ще го направят вместо теб.

Добре дошъл в нашия свят...

 

Монтажно лепило webertec, бяло - 280 мл

Array
Продажна цена 7,66 лв
Монтажно лепило webertec, бяло - течен пирон за лесен, бърз и сигурен монтаж, монтаж на первази, лайсни, прагове, замества употребата на пирони и винтове, опаковка: 280 мл;
Описание

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

webertec Монтажно лепило е готово за употреба, без съдържание на разтворители лепило на база полиакрилна дисперсия. Използва се за свързване на различни материали като полистирол, дърво, неполиран камък, бетон, гипсокартон, керамика, силикати, тухли и т.н.
Може да се прилага и върху мокри повърхности, при условие че на свързващия материал е предоставена възможност да изсъхне за кратък период от време. Втвърденото лепило е UV- и влагоустойчиво.

Основните приложения на продукта са:

  • За монтиране на дървени строителни елементи, панели от пластмаса и дърво, орнаменти.
  • За поправка на пукнатини в гипс, запълване на дупки в панели и др.
  • За свързване на различни материали, като полистирол, дърво, неполиран камък, бетон, гипсокартон, керамика, силикати, тухли и т.н.
  • За разлика от уплътняващите и изолиращи материали, това лепило свързва елементите здраво и поради това не е подходящо за свързване на елементи, които са изложени на движение.
  • Не е подходящо за използване на места, постоянно изложени на вода, както и за прилагане под вода.

 

СРОК НА ГОДНОСТ И СЪХРАНЕНИЕ:

18 месеца, считано от датата на производство, като материалът се съхранява в оригиналната опаковка на сухо място при температура от +5 °C до +25 °C.
Краткосрочна издръжливост на замръзване: максимум 10 дни при температура над -18°C.
Издръжливост по време на цикъла замръзване-размръзване: 7 цикъла при температури -18°C и +23 °C, като един цикъл продължава 48 часа (24 часа при -18 °C и 24 часа при +23 °C).

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: 

Време за работа
Втвърдяване
Плътност
Твърдост (Shore A)*
Термпературна устойчивост след втвърдяване*
1-2 мин.
24 часа
1,60 - 1,65 g/cm3
40 ± 2
-30˚C до +70˚C

*Параметри на втвърден продукт

 

ОПАКОВКА:

Флакон 280 мл.

 

 

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт