Bulgarian English Romanian Russian

За нас

 

altКОИ СМЕ НИЕ?

РелаХирам.com е български онлайн магазин, собственост на Пуулс ЕУ ЕООД. С дългогодишен опит в сферата на Wellness оборудването и множество доволни клиенти, ние създадохме РелаХирам.com, за да отговорим на Вашите най-високи изисквания и да Ви предложим ненадминат комфорт и релакс, европейски и американски продукти на най-добрата цена! Към момента Пуулс ЕУ ЕООД е най-големият директен вносител на уелнес и аква оборудване в България от повече от 10 страни и от най-реномираните световни производители.

logo

 

Baseini.NET стартира началото си през 2007 година, като онлайн каталог за фамилни басейни на българския пазар. Той е собственост на Пуулс ЕУ ЕООД и вече пет години българския потребител има възможността да притежава собсвен басейн в двора си на достъпна цена. Като екслузивен вносител на най-големия еропейски производител за територията на България и Румъния, аква продуктите, които предлагаме вече 5 години остават без конкуренция на българския пазар.

 

 


ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ

Всички продути, които предлагаме на българския пазар са директен внос от най-реномираните Европейски, Американски и Канадски производители, световни и европейки лидери на пазара. В каталога ще откриете немското качество на сауните Карибу и Сауналукс, американския стандарт на джакузитата Сенбелт Спас , надежността на парните и душ-кабини на Артек - Чехия и Интерион - Словакия, безпрецедентните цени и екстри на уелнес продуктите от Китай и канадския комфорт на външните сауни Барел.


ЦЕНИТЕ

Гомямото разнообразие от продукти и директния внос от най-реномираните световни прозиводители ни дава възможност да предложим на нашите клиенти и търговски партньори най-добрите цени както за изключително лукзони продукти, така и за тези от тях, което всяко домакинство може да си позволи. Опцията за доставка по поръчка с ежемесечните вносове от Китай и ежеседмичните от Европа прадлага безконкурентни цени на българския пазар за тези продукти, тъй като не продаваме многогодишно залежала в склада ни остаряла стока, а нови и модерни продукти с цени и качество без конкуренция.


НАШЕТО ПОСЛАНИЕ

  • Доставка на всички Wellness продукти в удобно за клиента време в зависимост от Вашите нужди и желания. Клиентът на РелаХирам.com е най-важен и ще получи всичко необходимо, за да остане доволен - от консултацията до дългогодишния комфорт и удоволствие, използвайки продуктите ни!
  • Гарантирано отлично качество на продуктите на най-реномираните световни производители и най-ниската цена на българския пазар. Не вярвате ли? - Проверете...
  • Изключително разнообразие от релакс продукти, които да задоволят търсенето дори на най-взискателните ни клиенти;
  • Тук може да намерите и изключително луксозни продукти, накой от които се произвеждат само по поръчка, за бъдете наистина уникални;
  • Индивидуален подход към Всеки клиент от квалифицирани служители;

 


НАШИЯТ ЕКИП

Екипът на Пуллс ЕУ ЕООД е млад, амбициозен и усмихнат. За нас клиентът и желанията му са на първо място и ще направим всичко възможно, както да доставим избрания от Вас продукт бързо и коректно, така и да получите полезна консултация по отношение на монтажа, сроковете за доставка и характеристиките на продукта. Нашите консултанти ще отговорят на всички Ваши въпроси онлайн веднага - по Е-майла, Скайп или чрез Online Support - a на електронния магазин (горния десен ъгъл на страницата).


КОНТАКТИ

Централен офис: гр.София бул."Цар Борис 3" 245, партер

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Тел.: 0876 34 30 73

 Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт

Басейн IBIZA ROUND XL пакет ECONOMY
4280,00 лв
Избор на линер