Bulgarian English Romanian Russian

Доставка и монтаж

Срок на достaвка

Максималният срок за доставка на всички продукти е от 7 (за налични на склад продукти) до 35 работни дни за продукти по поръчка. Молим нашите клиенти да имат предвид, че предлагаме твърде голямо разнообразие от продукти, за да е възможно да поддържаме всички на склад. Редовните вносове, които извършваме предлагат едновременно на клиентите ни нови и модерни продукти, незалежали дълги години на склад и ниски цени, дължащи се на минимални надценки поради неизразходване на оборотни средства задържани в стойността на продукти престояващи на склад дълги години.


Начин на доставка

Всеки един от продуктите може да бъде доставен до всяка точка на страната. Доставката за всички градове се извършва от куриер и е за сметка на купувача. В случай, че изберете услугата "Доставка + монтаж" т.е. монтажът на закупения продукт да бъде извършен от квалифициран служител, моля свърете се с наш консултант, за да получите ценова оферта. Третият вариант е да вземете след предварителна заявка избрания от Вас продукт от нашия склад.


Цени

Доставка с куриер до всички градове

www.econt.com (молим нашите клиенти за разбиране, не работим с други фирми, практиката ни с Еконт Експрес доказва че предлагат най-качествената и бърза услуга)

Доставка и монтаж до всички градове

Ако предпочитате наш техически екип да извърши монтажа и доставката на избания от Вас продукт, моля свръжете с нас, за да посочите населеното място и вида продукта, според тях ще получите оферта за услугата базирана на от 8 до 15% от стойността на продукта


Поръчка и начин на плащане

Онлайн поръчки по смисъла на Закона за елекронната търговия се изпълняват само за продукти на стойност до 600 лв, във всички останали случаи след изпращането на поръчката чрез онлайн магазина, е-мейла или телефона се подписва Договор за доставка, с чийто текст и условия нашите клиенти могат за да се запознаят от ТУК. Договорът се изпраща по е-мейла или куриер в два екземпляра до Купувача, като едният от тях се връща подписан обратно.

Стъпка 1 – Попълване на данни за доставка
След като сте се регистрирали е необходимо преди изпращане на поръчката Ви да добавите (ако не сте го направили при регистрацията си) име и адрес за доставка, телефон и е-мейл за контакт в профила си. В случай, че имате проблем с регистрацията, можете да изпратите Вашата поръчка по e-maila.

Стъпка 2 – Потвърждение на наличност
Поръчката на избрания от Вас продукт можете да направите чрез онлайн магазина, по телефона или на e-мейла. Поръчката Ви ще бъде потвърдена от наш служител в рамките на 24 часа от подаването й.

Стъпка 3 – Плащане
Плащането може да направите:

- по банков път след подаването на поръчката

- чрез наложен платеж при получаването на продуктите, като във всеки един случай Купувачът има право да отвори пратката преди да я получи

- в кеш, в магазина ни находящ се в София, бул. Цар Борис 3, 245, партер


Имам проблем с изпращането на поръчката ми през уебсайта. Как да поръчам?

Ако Вашият интернет браузър не позволява изпращането на поръчка през онлайн магазина ни, можете да поръчате избрания от Вас продукт по телефона или на е-майла ни (Виж "Контакти")

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт

бял-чадър-2-5м
59,90 лв
Диаметър на чадъра
07d6c463-8d75-4420-a0c7-0b7fed77171b_298_225_fit
809,00 лв