Bulgarian English Romanian Russian

Ножиците се използват за подстригване на храсти или клони. Благодарение на водача на веригата за рязане и автоматичното смазване, използването му е много лесно. Допълнителен култиватор позволява почвата да бъде култивирана по-малки парцели. Срязващите ножици разполагат с дълга срязваща лента и регулировка от 270 градуса. Лесно можете да постигнете всякаква форма на вашия хедж или декоративен храст.

Висококачественото масло е едно от основните условия за правилното функциониране на вашата машина. Предлагаме ви високо рафинирано минерално масло за двутактови двигатели и четиритактов двигател. Той е изработен от синтетично базово масло, използвайки сложен набор от съставки. Подходящ е и за роторни косачки, градински трактори, култиватори и други градински оборудвания. Не забравяйте да смазвате конусни зъбни колела или плъзгащи лагери, в противен случай може да повредите машината за косене на трева. 

Моторни масла за храсторези

Моторно масло Mogul Alfa 2T - 1 л

Моторно масло Mogul Alfa 2T за смазване на двутактови високоскоростни бензинови двигатели на верижни триони, моторни триони, ...

Базова цена с такса: 22,60 лв
Цена: 16,70 лв

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 21% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: info@relaxiram.com

Последни продукти

Случаен продукт

лед-прожектор-фонтан-special24
168,00 лв
Избор на цвят